Tuesday is mine for the taking!

Written by Gknit12. Posted in G-Knit

Idag är det Rasmus, G-knits andra hälft, som står för bloggandet. Det tog inte många sekunder innan vi kom överens om att vi skulle blogga varannan dag nu i veckan och jag tror att det är dessa praktiska men enkla lösningar som gör mycket av det vi är. Alltså även i virkningen och inte bara i vårt förhållande till varandra i den lilla verksamheten.

 

Här följer ett exempel som jag absolut inte tar hela äran för men det är en fiffig lösning. Ser ni den lila remmen som går till knappen? Denna är fäst på framsidan av CMPns (Cellular Man Purse) insida vilket gör att när telefonen ringer kan du istället för att börja panikförsöka få ut mobilen bara dra i remmen och den kommer upp ett par centimeter och förenklar din vardag.

(CMP – rosa radioactive innehas nu av Eva G, 69 år)

Så om ni nu gör egna mobilfodral eller funderar på det, då är ett tips att lägga till denna lilla finess om ni trivs med den. Annars är det bara att höra av er för jag vet ett par grabbar som gör riktigt sjysta grejer..

 

Tanken med att lägga upp bilden på det lilla verket ovan var att försöka förklara vilka tankar som går genom mitt huvud när jag sitter och virkar. Och det är lite skönt att ligga på den nivån, småskaligheten (eller exklusiviteten om man vill) som vi producerar i ger en personlig dimension. Vi tar oss faktiskt tid att lyssna på hur kunden vill ha sin mössa eller sitt mobilfodral och vi går på upptäcktsfärd i knappburken efter den knappen som så nära som möjligt möter kundens önskan.

Då var det dags att ladda inför kvällens drabbningar genom en projektuppstart med fötterna på altanräcket! Vind i seglen, ohoj!

Taggar:, , ,