En vanlig dag

Written by Gknit12. Posted in G-Knit

Halloj!

 

Jag kommer vara på sånt där jobb imorn så jag tänkte skicka iväg ett litet inlägg i förebyggande syfte så att säga.

 

Jag tänkte dela med mig lite av hur en vanlig dag kan se ut bara för att morgondagen kommer bli så underbar! Jag glider ut på morgonkvisten till smögen och dykcentret, förmodligen är det sol, och pillar i mig lite frukost. Sen börjar det laddas inför utfärd och efter transport och igång och grejer får jag dra upp virkningen! En stor mugg kaffe samt dagens projekt, en lila mössa, i händerna. Lite sporadiskt virkande försegår ca 45 minuter medans jag håller uppsikt över de bubblande dykarna. Efter detta är det lunch som kan spenderas enligt följande bild:

Nu är detta ett av dom förra projekten men hur som helst såhär kan en matrast se ut och inte är väl det så dumt. Efter dagens bravader brukar jag slänga iväg ett samtal till Gustav på kvällen om inte han hinner först och så bollar vi idéer om virkningen och om annat skumt.

 

Så kan en dag med lite casual virkning se ut för min del och det är på den nivån det ligger, ganska så tillbakalutat fritidsintresse. Även om det hade vart väldigt häftigt, och det är faktiskt drömmen, att göra detta till något större så är det sjukt trivsamt att vara en fritidsslöjdare.

Om det finns några minuter över, ta en titt på vår lilla hemsida vetja: http://g-knit.webb.se/

Tills nästa gång, ha det kanon och njut av helgen!