”Software”

Written by Maria12. Posted in Maria Liliegren

2007 deltog jag för första gången på Formex mässan i Stockholm. Jag hade ärligt talat noll koll på hur allt sådant går till med återförsäljare, produktion osv. Man kan säga att jag kastade mig ut i det som en blind höna…. Men det gick bra. Jag fick tusen goda råd av fina kollegor. Intresset för min keramik var stort redan på första mässan, så jag bara hängde på…Tåget körde liksom… Det kändes så roligt och som en riktig utmaning.

Ett år senare hade jag en stadig skara med återförsäljare. Jag var tryggare i min roll som företagare och deltog på mässan 2ggr om året. Min keramik genomgick  en förändring. Serien ”Software” presenterades. Keramiken blev mera färgglad,lyxigare,fick mera dekor och guld – mycket roligare helt enkelt!

Denna serien tillverkar jag fortfarande. Framförallt kopparna. Ibland tänker jag tanken ”jag undrar HUR MÅNGA såna koppar jag har drejat”…. ingen aning. Men de är fortfarande roliga att göra och många kunder uppskattar dem. Nu är de nästan slut på min butikshylla och jag vet att de behövs inför sommaren. Så denna och nästa vecka ägnar jag åt att försöka dreja ihop ett litet lager.

 

I augusti är det även dags för mässa igen. Vilket jag ser fram emot. Givetvis kommer jag att ha med mig ”Software” även iår, tillsammans med de andra serierna som jag också tillverkar.

Helt nydrejad kopp.

Försöker hinna med så många jag kan idag. Kommer att fortsätta imorgon och nästa vecka.

Färdiga koppar på väg ut i butiken.

 

Taggar:,