Helgens marknadsäventyr

Written by Lillemor. Posted in Lillemor Elfgren

En viktig del i mitt företagande och slöjdande har alltid varit att åka ut på marknader och olika evenemang. Min första hantverksmarknad stod jag på när jag var 13, och sen dess har det bara fortsatt. Några år hade jag nästan varje helg hela sommaren uppbokad och stod på alla små byamarknader vi kunde hitta i Sollefteåtrakten.

Idag hinner jag inte lika många och har även gjort ett urval av marknader och arrangemang som funkar bäst rent försäljningsmässigt. Nackdelen med att starta företag är att man blir mer medveten och börjar räkna på förtjänsten på ett annat sätt. Vilket ju är bra men ibland kan ta bort vissa delar av skapande, kreativitet och spontanitet.

I helgen var jag dock iväg på marknad i Nordmaling. Alltid en trevlig marknad där de lyckas bibehålla lite balans mellan hantverk och plastpåsar. Även om det alltid kan vara mer hantverk!

Passade på att prova min nya lilla pryl, kortläsare till mobilen för att ta kortbetalning,

vilket fungerade utmärkt. En hel del av den övriga tiden gick åt att halvligga över bordet och hålla fast varorna som hotade att blåsa bort.

Om du vill kika på mina alster utan att jag desperat ligger över dem kan du kika in i min webbutik www.limmo-design.se

 

Nu iväg till arbetet för stickkafé ikväll!

.

Taggar:, ,