Ännu en kreativ vecka

Written by Jeanette12. Posted in Jeanette Fagerström

Hej och välkomna till min värld, som denna veckan som vanligt är fylld av frilansarbete, symaskinscafé och förhoppningsvis en massa kreativa möten.

Denna veckan är det ju kulturkalas i Göteborg, där jag bor, och jag har tillsammans med en del kreativa kollegor satt ihop ett program för er som gärna skapar själva. Vi har aktiviteter både på dag och kvällstid och en rejäl variation så att det skall finnas något för alla.

Titta gärna in på hemsidan www.sewcreative.se  om ni befinner  er i Göteborg.  Imorgon kväll erbjuds tex både syjuntakväll och stickcafé, mycket trevligt brukar vi ha. Gå till fácebooksidan  via hemsidan eller skriv till info@sewcreative.se för att anmäla.

Idag har jag en liten ”hjälpare” på dagtid eftersom fröknarna på dagis skall fortbilda sig, såna dagar känns det bra att vara sin egen, att bara kunna förskjuta sin arbetsdag till kvällen för att se världen ur ett litet perspektiv istället.  Vi skall städa golvet i lokalen inför kursveckan, tur för mig att hon gillar både att köra dammsugare och mopp,  världsbäst är hon faktiskt om tillfrågad!

Det kreativa för idag, hittills har varit att sätta upp ett moln i lillans sovrum.  Vi har gjort om det till ett ”uterum” i sommar, med blått tak och en sollampa från IKEA.  Ett regnmoln ville hon ha, flera förresten, men bara ett är klart hittills. Jag skall försöka ladda upp bilden så att ni kan se.

Molnet är två lager bomullstyg som jag overlockat ihop, stoppat och sedan fäst två blomsterpinnar ovanpå för stadga. Ett band att hänga i och några blå strängar av pärlor fick bli regnet.

over and out //Jeanette

 

 

Taggar: