I etern

Written by Sofie12. Posted in Sofie Brinkmo

Hej då och tack för mig! Det har varit en trevlig vecka trots utebliven utlovad sol, alldeles för mycket regn och för lite sömn. Nu lämnar jag över stafettpinnen till nästa hen att blogga på sidan. Veckan som kommer skall jag ägna mig åt Leonardo-studier! Jo, det är sant. Jag har blivit tillfrågad att vara med i P4s program om Leonardo da Vinci. Skall bli spännande, men jag måste erkänna att en del årtal behöver jag uppfriska mitt minne med.

Hur får man ett sådant uppdrag kanske ni sitter hemma på kammarn och undrar? Jo, man jobbar med en utställning som just bland annat Leonardo, och ca 2,5 år senare ringer radiojournalister och tycker att de behöver en konstvetare till sitt program. Jepp!

Så, nästa söndag är det jag som beger mig till Radiohuset i göteborg. Tills dess skall jag förutom förkovra mig i årtal och renässanshistorier även försöka mig på att lägga en minipärplatta i äkta kulturellt byråkratiskt mönster.

Over and out!

 

Taggar: