Äntligen måndag!

Written by EmmaO12. Posted in Emma Ödman

Jag måste säga att jag känner mig lite snuvad. Snuvad på den där timman. Innan jag hade klockor som via koppling till någon mystisk sattelit ställde om sig själva var detta min favorit vecka. Mången gång har jag inte ställt om klockan på flera dagar bara för att, i stressade stunder, få komma på att jag inte är en kvart sen, utan 45 minuter tidig. En lika ovan som underbar känsla.

Just idag känner jag mig dock snuvad när jag insåg att jag inte är 45 minuter tidig, utan 15 sen istället och att jag gått miste om tillfredställelsen att ställa tillbaka klockan… Bättre blir det inte heller av horisontellt regn, motvindar så starka att man inte kan andas och bilister som skvätter upp stora mängder vatten på intet ont anande fotgängare vid övergångsstället.

Trots allt detta är det äntligen måndag! Och även om jag inte fick ställa tillbaka klockan så finns det goda chanser för denna vecka att bli alldeles fantastisk!

Jag jobbar som programläggare på Göteborgs nya kulturhus och den här veckan öppnar vi lokalerna för alla som gör, ja, nästan vad som helst!

Idag blir det framför allt riggning av lokalen. Symaskiner, stafflin och arbetsbord ska fram. Ljus ska riktas osv.

Ta en titt på Frilagrets hemsida www.frilagret.se och kom förbi från och med imorgon!!

Taggar: