Inspiration!

Written by Marie Karlsson. Posted in Marie Karlsson

webbgrodjul

 

Jag tycker om att göra lite annorlunda  saker, det känns så trist med sådant som alla gör…

Så i höst gjorde jag julgrodor, målade gamla plastgrodor med glitterfärg, satte på röda rosetter och upphängning.

 

 

bviolettjordlöpare

 

Den violettajordlöparen sa väldigt många ”Men usch” åt när de såg den, fast den blev såld den också tillslut.

 

 

bnyckelwebb

 

Nyckelpigan som också är en skalbagge tyckte nog ingen var äcklig.

 

bruntarmrund72b

 

Det finns hur många som helst i alla fall här i Norrbotten som tillverkar klassiska tennarmband, det ville inte jag göra, så jag tillverkar istället flätade armband i (oftast) naturgarvat läder med återanvända pärlemorknappar som jag kom över en hel påse secondhand.

 

Taggar: