Eftermiddags tur.

Written by Veronica. Posted in Veronica Olofsson

Utsikt från Gammlia.

Efter dagens förvärvsarbete som lokalvårdare tog jag mig en tur till Västerbottens museum på Gammlia. Tanken var att skaffa information om vad som kommer att hända där i sommar. Jag tror inte att det var meningen att jag skulle åka dit för bara några minuter efter att jag kommit in på museet går brandlarmet.
Stod en stund utanför och kikade på barnfamiljernas bestyr i att hålla ordning på sina överlyckliga barn.Brandbil
Jag strosade runt inne på gårdstunet på friluftsmuseet och drog in doften av nytjärad grindpost.
När jag kom tillbaka till bilen sitter tre personer på huk i en ring, en av dem min chef från förra sommaren. I mitten av ringen ligger en livlös katt som precis har blivit överkörd.
Undrar om det är meningen att jag ska jobba i morgon.
/Veronica.