Mer återvunnet

Written by Marie Karlsson. Posted in Marie Karlsson

dynor

Jag hade över en del lovikkagarn från en halsduk jag stickat som jag stickade en rektangulär lapp av som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra av tills jag kom på att jag kunde använda en provbit i läder jag fått av min kusin och sy på som baksida.

Och så var min sittdyna född. Bestämde mig för att döpa den till ”Pålängedynan” efter min hemby och satte en slejf med tryckknapp på för att kunna rulla ihop och ta med mig den.  Den första varianten har jag fortfarande på en av mina köks stolar.

Nu använder jag gamla fula skinnjackor jag köper secondhand till baksidorna och svenskt lovikkagarn till framsidan.

Jag köpte garnet på plats i Morjärv tidigare men nu finns ju tyvärr inte ullspinneriet kvar mer…

Taggar:,