flygande ting och hej då

Written by Anna12. Posted in Anna Grape

Här är alla flygande objekt och varelser som jag jobbat med senaste dagarna! Hela söndagen kommer  jag sitta hela dagen och kvällen och sätta ihop animationen, det ska bli kul men jobbigt.
Jag kommer inte hinna lägga upp slutresultatet här, för det kommer dröja ett litet tag, men ni får jättejättegärna gilla min facebook-sida, så kan ni hålla er uppdaterade på vad jag pysslar med och hur animationen blev! Jag hoppas att ni har haft trevligt när ni läst min blogg, vi kanske syns igen någongång!
Tack och hej!

//Anna

(besök gärna min hemsida och min signerat-shop också!)

Rosetthalsband

Written by Anna12. Posted in Anna Grape

Förutom broschen som gjordes om till ring igår så pysslade jag ihop ett halsband, också från en brosch som jag köpt på loppis. Den här behövde jag inte göra så mycket med för den var fin redan från början!
Såhär såg den ut, fram och baksida

Sen slet jag loss nålen som var jättefastlimmad där bakom.. Och så limmade jag in en tunn fin halsbandskedja i den

och så här fin blev den när den var klar!

En ring blir till

Written by Anna12. Posted in Anna Grape

Nu kommer ett långt och bildfyllt inlägg om hur jag pysslade ihop en ring idag!
Jag hade nämligen en ganska ful gammal brosch liggandes hemma som jag köpt på loppis, och jag tänkte att den skulle man nog kunna göra en fin ring av!
Såhär såg den ut från början: (ursäkta lite kass bildkvalitét, det blev mörkare och mörkare ut medan jag höll på)

Sedan  var det dags att knipsa/slita/rycka av själva broschnålen, som var fastlödd (om man nu säger så) på själva metalldelen så det var lite trixigt. Det blev två små klumpar kvar på sidorna men jag tyckte inte att det gjorde så mycket.

Sen ploppade den gröna stenen ur av sig självt, så det var ju praktiskt, för den skulle ju målas!

Jag bestämde mig lite spontant för en turkos färg

Den hade ju kunnat bli fin bara såhär, men jag fick för mig att måla lite blommor på den också!

Och sen limmade jag helt enkelt fast den på en snirklig trevlig ringstomme som jag hade hemma. Voila!

Valen forts.

Written by Anna12. Posted in Anna Grape

Såhär blev valen när den blev klar, och ikväll har jag kämpat hela kvällen med att animera den och moln som flyger och effekter och en massa sånt i After Effects. Vi hade en kurs i det programmet i skolan, men det var så att säga inte igår direkt så jag var lite ringrostig. Men jag tror att det kommer bli himla fint i slutänden!

Val

Written by Anna12. Posted in Anna Grape

Jag började som sagt på en illustration idag, här ser ni skissen som jag gjorde! Sen brukar jag scanna in dom till photoshop där jag arbetar med olika inscannade akvareller och klipper ihop allting.

sen glömde jag säga förut att clownen, och flera av mina andra illustrationer finns att köpa på signerat!

Go Bizniz

Written by Anna12. Posted in Anna Grape

Såhär ser det ut där jag jobbar, den första bilden här är lite dålig, men man ser iallafall det lilla ritrummet (det stökiga skrivbordet är mitt såklart)

Sen ser man själva ”huvudrummet” med ett litet kök och soffor att mysa i

Och till sist ser man in där alla musiker sitter

Idag har håller jag på och ritar saker som flyger med hjälp av ballonger till ett projekt jag håller på med! Ni ska få se mer av det senare.

En liten clown

Written by Anna12. Posted in Anna Grape

Jag glömde visst kameran på jobbet så jag kan inte visa hur det ser ut där jag sitter idag.
Men ni kan få se min lilla clown jag gjorde ikväll iallafall! Jag har varit lite besatt av att göra såna här söta bollgubbar på senaste tider, alla med sig egna personlighet och historia som jag har i huvudet när jag gör dom..

 

Pepp!

Written by Anna12. Posted in Anna Grape

Så denna vecka är det jag som ska blogga här! Det kommer bli lite alltmöjligt tror jag, men mest kanske att ni får se hur jag jobbar när jag illustrerar och om jag får något infall att tillverka några smycken eller liknande i veckan.
Det kommer nog lösa sig.. Nu ska jag springa till Go Business (ett trevligt ställe där man får ha en skrivbordsplats och får hjälp och stöd som egen kreativ företagare här i Piteå), men jag uppdaterar lite senare så får ni se vad jag har pysslat med under dagen.
Om ni vill kolla in mina illustrationer och liknande så finns dom här!