Uggelmania!

Written by Marta12. Posted in Märta Hedvall

Egentligen vet jag inte varför jag snöade in på just ugglor. Ugglan som motiv har ju varit väldigt populär under många år nu och tillslut drogs även jag med. Egentligen finns det andra fåglar jag är mer förtjust i än just ugglor men när jag väl gjorde en kunde jag inte riktigt sluta. Kanske är det för att variationen på utförandet är så stor? Hur som helst har det vid det här laget blivit en rad olika varianter både till utseende och till användningsområde. Det har gått så långt att jag till och med har funderat på att ha en uggla som logga till mitt företag! Mina alster är ju i första hand drejade men det är fantastiskt roligt att skulptera och jag märker att jag särskilt gillar att skulptera smått. Det är en utmaning att forma små detaljer och det är så kul när det fungerar och blir som jag tänkt! Jag har några lösrykta projekt i huvudet som ska provas efter jul men som inte innefattar ugglor den här gången. Vi får se om det blir bra.

Bild 005 Bild 039uggleljuslykta Bild 041 bild(89) ugg ugglor

Taggar: