Blommor frukter och favoriten…döskallar

Written by admin. Posted in Linda Frisell

Nu börjar slutet närma sej på min vecka som bloggare, jag hade tänkt att hinna skriva mer än tre inlägg nu. Men det är ju alltid såå mycket som ska göras. Jag hade oxå tänkt att skriva mer om vad som händer på sidan… men det har inte hänt så mycket. Vi har fått 5 nya medlemmar och nån ny bild har laddats upp. Däremot har jag äntligen fått prova chat-funktionen, jag hittade en medlem som var inloggad samtidigt som mej. Så vårt väldigt givande samtal gick ut på att skicka smileys till varandra… Men nu vet jag iaf att chatten funkar!!

Det är även mycket annat som måste göras, som det alltid är!! Det är nu sista terminen jag läser innan jag ska ut i stora världen och lära massa barn att sy och sticka, knyppla, virka och väva….. och allt annat jag lärt mej under min utbildning, och mina kvällskurser, som jag älskar att gå på =).

Men om man är som mej, och alltid har ett kli i fingrarna och ett sug av att få skapa saker hela tiden, hur upptagen med annat man än är… då kan man bara inte lägga handarbete och pyssel på hyllan och bara ägna sej åt skolarbete och jobb….

Jag har kommit in i en period av stickande och virkade. Jag tar med mina stickor vart jag än går, och vill knappt gå och lägga mej på kvällen om jag inte först få göra klart mitt pågående projekt….. Det jag har fastnat för nu är virkade och stickade ringar, i alla möjliga former och storlekar. Jag gör små figurer på dem, som blommor frukter… och så favoriten, döskallar. 

Mitt mål är att tillverka såpass många att jag kan ta med dem på bygdens julmarknad här om nästan ett år=). Jag har stått på marknaden två år nu och sålt hemmagjorda smycken, och på den senaste marknaden hade jag med ett par av mina ringar, och de sålde ganska bra. Så jag tänkte öka på produktionen till nästa julmarknad och enbart ha mina stickade/virkade ringar då. Förhoppningsvis finns det intresse för dem även då, men jag får kanske passa mej för att lägga ner för mycket på detta, då det går mode i allt, tom smycken, och jag kanske står där i december 2009 med femhundra ringar och nästan lika många timmar utslängda på….ja, kanske ingenting. Här får ni iaf ett smakprov på hur ringarna kan se ut… =)

stickade/virkade ringar