Bröllopsfeber

Written by admin. Posted in Linda Frisell

 

Har pratat lite med en vän som ska gifta sej om ett år om jag möjligtvis ska få sy hennes bröllopsklänning. Jag känner bara att det skulle vara en sån ära att få göra det!! För mig är klänningen det absolut viktigaste på ett bröllop ( jaja, dom måste ju älska varann och allt sånt oxå ). Men det näst viktigaste då, är klänningen!!

Hur är det egentligen med det där… du får inte sy din egen bröllopsklänning för så många stygn du syr på din egen klänning, så många tårar kommer du att fälla på bröllopsnatten… Eller vad är det egentligen man säger??

Jag behöver ju i och för sej inte oroa mej för att inte få sy min egen klänning för min pojkvän har redan bestämt att vi ska ha ett vikingabröllop. Vi ska alltså stå på en stor sten mitt ute i skogen med alla våra vänner och släktingar stående i en ring runt oss. Och då borde man väl köra fullt ut på vikingatemat och ha ett björnskinn virat runt sej istället för en vit fin klänning…

Undra om jag måste fånga björnen själv oxå??