Hantverket och pappret

Written by Ida Gerdemark. Posted in Ida Gerdemark

Jag har ett extrajobb som golvläggare. Det är bra nu när mitt företag är så nytt. Golvföretaget dock, grundades för 40 år sedan, just idag av min far och hans kollega! Efter att ha spenderat dagen med att lägga matta i ett badrum, firades årsdagen med familjen. Jag har kommit på att jag, i båda mina yrken, använder kniv, lim, mina händer och ett material som kan bli estetiskt tilltalande när det är bearbetat. I mitt företag har pappret en särskilt stor roll då det utgör det huvudsakliga materialet i mina produkter. Jag har arbetat med papper sedan min dator förstördes i en fordonsbrand. Papper var då ett material som räddade mig lite. Jag började klippa i det och efter den stunden blev pappret min vän! På Instagram @designidagerdemark visar jag olika projekt som formats sedan dess! Imorgon kommer jag att skriva om att ha en studio på landet.

paper_collage

Taggar:, ,