Att ha en studio på landet

Written by Ida Gerdemark. Posted in Ida Gerdemark

Att trivas och känna god energi tycker jag är viktigt på en arbetsplats. Jag har min studio i ett vitt, ljust rum i vår lägenhet. Vi bor nära ängar och björkar, cirka två timmar ifrån storstadsstressen i Stockholm. Jag har tidigare haft en föreställning om att det är lättare att lyckas med sina kreativa ambitioner i en storstad. Men idag med internets alla möjligheter sker mycket kommunikation via datorn, och så länge jag har uppkoppling och hyfsat nära till Posten, kan jag vara verksam var jag vill! I min studio skär och viker jag papper. Jag designar mönster och layouter, redigerar bilder och arbetar med min hemsida. Även om jag inte har någon egen butik med kunder, fungerar min hemsida som mitt skyltfönster. Imorgon kommer jag att delge tankar kring bilder och hur saker kan förpackas. Tills dess går det fint att se fler bilder av DIG på Pinterest!

studion_dig_3

Taggar:, ,