Bildens betydelse

Written by Ida Gerdemark. Posted in Ida Gerdemark

Internet är ett skyltfönster ut mot hela världen! Att publicera bilder som är lika kvalitativa som produkterna de avbildar är av stor vikt. Bilderna representerar produkterna och bör därför göra det stiligt och verklighetstroget. Lika viktigt tycker jag det är att man försöker hitta sin bildstil som kan bygga på känslan för ens varumärke. Det gör att det kan gå att känna igen bildens avsändare. Även layout av bilder kan ge igenkänning. Jag tycker om att presentera tre bilder bredvid varandra, gärna tillsammans med ett runt emblem, som till exempel här på den nya mönstrade postern Flyori. Dagens tips går till Design Ida Gerdemark på Facebook där ni alltid kan känna er uppdaterade på nya releaser och roliga händelser! Imorgon kommer jag att berätta om vad jag arbetar med just nu!

flyori_collage_detalj_label

Taggar:, , ,