Att hitta hem

Written by Ida Gerdemark. Posted in Ida Gerdemark

Att sälja produkter eller tjänster är ju en förutsättning för ett lönsamt företag. För att lyckas med detta tror jag att det är viktigt att hitta hem, att tänka över vilken målgrupp man vill rikta sig till. Det gör att marknadsföringen kan göras på ett effektivt sätt. Det gör även att det är lättare att veta vilka återförsäljare som kan vara bra att kontakta. Återförsäljarens stil, prisläge och målgrupp bör korrelera med ens egna produkter. Detta är ett nytt område för mig som är intressant att ta sig an. Helgen är här och det börjar närma sig slutet på min bloggvecka! Jag vet inte hur många som har läst mina inlägg och hur de har mottagits. Om du har några tankar kring veckans blogginlägg, eller om du vill träffas över en kreativ fika, tveka inte att skicka ett mejl till hello@idagerdemark.com! Imorgon kommer veckans avslutande inlägg, hoppas vi ses då!

a_home_of_paper.2

Taggar:, , , , ,