Navelskåderi

Written by Tobias Haavas. Posted in Tobias Havaas

Minoo_jobbarI morse upptäckte Gnutten sin navel. Hon har spanat på våra tidigare men aldrig anat att det satt en även på henne, så fascinationen var total i fem minuter. Jag kan inte låta bli att fascineras av hennes fascination, av att upptäcka en värld där verkligen allt är nytt och outforskat.

I övrigt har det varit en rätt stillsam dag där vi köpt en växasäng på Blocket som vid närmare eftertanke kanske inte kommer funka nåt vidare bra. Medan sambon köpte säng jobbade Gnutten och jag ute i kvällssolen. Jag slipade det sista på barnmatstolen och hon sorterade pinnar med djup koncentration. Jag var återigen fascinerad och imponerad, men som far blir man omåttligt stolt över väldigt lite.

Stol2
Nu är stolen målad. Jag hade en snickerifärgburk i källaren som jag inte helt minns när jag köpte eller till vad, det står turkos på den och den visade sig vara mintgrön. Men jag gillar resultatet än så länge.

//Tobias

Taggar:,