En lugn dag – och vilket slut det blev!

Written by Eva-Karin Torhem Arnell. Posted in Eva-Karin Torhem Arnell

Det är sista bloggdagen – en massa tankar som fanns innan veckan började finns fortfarande kvar utan att jag ha delat med mig av dem till dig – och vem vet, detta har varit kul och kanske ger det mersmak till en alldeles egen blogg i framtiden.

Idag har Lilleman o jag hämtat pil och gjort en korg direkt på marken – i den har han stoppat ner fotbollar, vattengevären och bandyklubborna. Här skulle det varit bild det av härligheten, men med ett snöre i skogen som bredbandet ska komma igenom blir det inte alltid som man tänkt.

”Inget kan förbereda en för verkligheten” den frasen hörde jag idag och det ligger mycket i de orden – hur förbereder man sig för den verklighet som finns – det bästa kanske är att anamma den och ta lärdom av den. Att se det som inte blev bra som en erfarenhet och en lärdom – inte som ett nederlag. Som glad amatör när det gäller att sätta något i händerna blir det ofta en hel del erfarenheter innan resultatet blir tillfredsställande. Och även om resultatet är fullt acceptabelt kan saker och ting ofta utvecklas vidare – ständigt nya möjligheter ser jag det som.

Som avslutning på mina femton minuter i rampljuset skulle jag nu putta ner Jante från min axel och visa ett litet axplock av vad som tillfredsställer min skaparlusta. Men kvällens verklighet blev inte riktigt som jag tänkt mig – sanna ord, så det blir inga bilder här heller…

”Lycklig är den som inte sörjer det en saknar, utan gläder sig över det en har.” sade Demokritos som levde ca 460-370 f.v.t.

– så med andra ord –

Tack för att jag fick chansen att vara gästbloggare på Kravallslöjd – en erfarenhet jag tar med mig in i framtiden.

Lev väl och ha omtanke om varandra!

Taggar:, , , , ,