Och nu till reklam…

Written by Mia. Posted in Mia Lindgren

Regning fredagkväll med en tänkt uppsalaweekend som inte blev av och en granne som övar gitarrackord. Känns sådär… Har dessutom slagits med nya (läs gamla) datorn idag och försökt förstå hur hon tänker. Det tar nog ett tag innan vi blir vänner. Jag tänkte iaf ta tillfället i akt att göra lite reklam för några saker som händer i Skövde med omnejd hösten 2009.

28 aug, under matfestivalen, jobbar jag från Slöjdens Hus i Skövde. Kom in och säg hej!

2 sept finns jag tillsammans med NBV på högskolan i Skövde och visar upp/har workshop för alla nyligen hemifrånflyttade. Behovsslöjda det som behövs i nya hemmet, disktrasor, virkade ölburksunderlägg, smörkniv och annat nyttigt.

4-5 sept är det första av tre slöjdträffar för unga som vi arrangerar i höst. Smide, nålbindning och klädsömnad står på programmet. I Fornbyn, Skara. De andra träffarna är 2-3 oktober samt 6-7 november i Skövde. Anmälan till första träffen än fredag 30 aug. Läs mer på www.hemslojd.se

På Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 24-27 sept finns vi konsulenter tillsammans med Hemslöjdens förlag och tidskriften Hemslöjden i monter D04:20. Mycket sticking blir det där eftersom det nyss kommit ut två helt nya stickböcker.

20 okt är det ett seminarium på Stenebyskolan om Hållbar utveckling. Kommer nog att bli riktigt intressant. Läs mer på www.hemslojd.se

I helgen ska jag berätta för er varför slöjd är så jäkla bra!