Slöjdtjänster

Written by Ingrid09. Posted in Ingrid Strömvall

Det frågas allt mer efter tjänster inom slöjdområdet. Hemslöjdskonsulenterna i Väsra Götaland håller på att ta fram en hemsida där vi presenterar olika slöjdare som säljer sina slöjdtjänster. Det kan var allt från tjänster till Skapande skola, tjänster till äldreomsorgen som tjänster till festen där du vill ha en rolig upplevelse. Sidan skulle ha presenterats nu i december, men vi har nog varit för optimistiska så vi säger att i början av nästa år publiserar vi den nya sajten.

Är det någon som har vägarna förbi Uddevalla imorgon lördag så kan jag tipsa om en Slöjdlördag på Bohusläns museum.

Själv avslutade jag veckan med att radera min digitala kalender, tur att året snart är slut. Nästa år har inte hunnit bli så välfyllt ännu utan jag hoppas att jag ska kunna komma ihåg de bokningar jag har gjort. Slarvigt nog hade jag ingen backup, får försöka kolla olika inbjudningar.

Datastrulet på jobbet med anledning av databyte fortgår inga Officeprogram och ingen skrivare i dagsläget. Jag väntar på assistans från regiones IT-support. Får hålla mig till internet och epost, men kan inte öppna andra filer ån pdf. Tur att det är helg och då ska det bli julmarknader för min del.