Nu, här!

Written by Hillevi. Posted in Hillevi Svensson

Ja nu har jag hittat hit och finner mig tro det eller ej ganska lugn. Bråda tider nu när man inte kan hålla isär dagarna och allt bara flyter ihop. Hjärnan går på högvarv både dag och natt. Kanske ska berätta att jag skriver på mitt projektarbete, det sista här på sätergläntan. Jag syr i mitt tvåtusenfemhundrakronors tyg! Puh, man får ha is i magen. De e ju inte så att man kan gör om, gör rätt, precis. Men hallå, jag är ju så insnöad att jag inte kan prata om annat. Jag tror jag ska äta glass när jag kommer hem, glass är bra, glass med sirap på, har ni prövat det? Supergott! Bra att det är sommar snart för då får man äta mycket glass. Sia gräddglass är godast å det kommer ju från halland också! Men Åhus glass är också gott, vi har ett sånt där glasställe hemma som heter tre toppar där man kan köpa stora glass kulor i hembakat rån, med massa olika såser och choklad doppningar, mmm! Var där nu på påsklovet, de hade öppnat extra tidigt i år!