Nu blir det kravaller

Written by Mia. Posted in Mia Lindgren

Va skönt att detta är igång! Nu väntar jag på att det ska spridas slöjdkravaller över hela vårt långa land. Hör av er om ni ser några, eller ta kort och skicka in hit så publicerar vi dem.
Nu ska det bli en hel natts sömn, något som inte hänt på länge, och imorgon drar det iväg till Umeå på årsmöte för riksföreningen för handvävnad. Då blir det marknadsföring för sidan och på måndag ska jag och Hillevi prata på Sätergläntan. Kul kul.
Hoppas att det har löst sig för alla som det krånglade för att logga in ikväll, fick precis meddelande från VeO att chatten har börjat funka igen iallafall. Vi hade inte riktigt gudarna med oss vid 20-tiden idag men nu har vi brännt lite träskdar för att de ska blidkas och det verkar ha hjälpt.
Ha det fint