Dagens funderingar

Written by Pia10. Posted in Pia Granström

Finns det något material man kan fylla sittsäckar med som inte gör hela familjen stickig av statisk elektricitet? Jag funderar på vad som skulle fungera istället för plastkulor och som inte är för tungt eller alldeles för dyrt. Specialsvarvade balsaträkulor skulle ju vara bra men det kräver en radikal Triss-vinst är jag rädd. Torkade ärtor blir nog för tungt?

Jag har även funderat på om det går att t ex lägga in tvättnötter eller nåt i säcken med plastkulor för att i möjligaste mån hindra katterna från att se ut som skrämda punkare hela vintern.

För övrigt försöker jag å det kraftigaste låta bli att köpa små pärlor, hängen, band och andra nödvändiga smyckesdelar. Var in på en icke namngiven hemsida för jag kunde inte låta bli att bara titta…Och nu måste jag lägga en massa energi på att inte trycka på ’Köp’-knappen. Eller får man unna sig lite, så här inför jul, kanske?

Vilka problem ;-)

Taggar: