saknad tid

Written by Pia10. Posted in Pia Granström

Nya uppdrag till den totalt ostressade och helt sysselsättningslösa mamman (eller hur var det??!): Ny konståkningsdräkt till fotografering på torsdag. Denna vecka!!!

Snacka om att vara tvungen att ta det man har och med verktyg som inte är avpassade…
Den här gången skulle jag behöva cirka tio (10) timmar extra samt ett ljusblått stretchtyg. Jag ska se vad jag kan få till utan tid och material – att gå på tygaffär nu är helt uteslutet. Och dessutom är det liksom ingen sport då ;-)

Lyckas jag blir det bild i bloggen – lyckas jag inte blir det som förra årets fotografering: en svart klänning mot en svart bakgrund och ett svävande huvud av ganska blek typ. Så det är en utmaning att hitta tyg som funkar mot svart, eller som ryktet gör gällande, grå bakgrund. Förutom allt annat. Behöver jag säga att min symaskin valt att bli paj i pressarfotslyften just nu…

Taggar:,