Möte, Fest och bakfylletrams

Written by Hillevi. Posted in Hillevi Svensson

Nu va det ju så att jag skulle återkomma igår och förtälja om mötet och festblåsorna, man all tid gick till att piffa och sen bar det iväg att träffa blinddatesen (så att vi skulle kunna komma in på festen) på fördrink på äpplet tror jag det hette, sen var festen precis i jämte, god mat, konstigt men trevligt. Sen tröttnade vi på tant och gubbdansen och vi gick vidare till lottas efter att vi fått med oss sällskapet och någon till. Sen blev vi döpta till palten, älgen och mördan. Vilket vi nu funderar över om de ska bli vedertagna smeknamn fast nä, kanske ett internt skämt bara. Tokigt var det i alla fall och norrlänningar säger mycket mer shup eller vad det är man påstår i pistvakt.

I alla fall så gick mötet igår väldigt bra och det kommer definitivt hända en del på Karvallslöjd under våren. Så nu har ni spännande saker att se fram emot och en hel del spännande läsning från crew, mig och våra skribenter Anna, Erik och Hjalte!

Åter till söndag morgon och jag vakna först som vanligt, efter två timmar, en dusch och frukost vaknar äntligen Mia och våra flamsiga sidor gick inte att ta miste om när vi börjar vår fotosession med Veos jobbarkompis kamera som han glömde igår, sen tog batteriet slut. Hihi! Oj!
Nu ska vi ha styrelsemöte om någon timma och sen blir det hemresa vi 17,40 nån gång.