Tänk vad jag kan hitta i mina gömmor!

Written by Gunilla11. Posted in Gunilla Hagusdotter Lindström

Jag har nog sett mig omkring här hemma på ett lite mer granskande sätt sedan jag började blogga i måndags. Jag menar, vart har alla saker tagit vägen som jag gjort? Inte kan jag ha slängt dem för jag är ju en riktig ekorre och sparar på allt. Men jag hittar någon liten grej här och något annat där.

I hyllan i rummet hittade jag de här två faten eller skålarna eller vad jag nu ska kalla dem för. De gjorde jag när jag gick på Textilkursen på Fornby och vi en gång i veckan hade något som kallades för Skapande och som alla var tvungna att gå på. Det fanns många olika typer av skapande som det gick att välja bland och en termin hade jag då keramik. Det ska finnas åtminstone två skålar till – någonstans???

Ett par keramikskålar

En annan termin hade jag luffarslöjd och det var hur roligt som helst. Jag köpte en massa material och verktyg som jag tänkt jobba med hemma. Jag hittade lådan under bordet där jag har symaskinen nu när jag letade. Jag ska se om mina stackars artros-fingrar klarar av att böja tråd, men det är tveksamt.

En korg i luffarslöjd

Något som fingrarna däremot borde kunna klara av utan någon som helst tvekan är att göra något roligt av allt mitt ull. Här finns det så det räcker till att både tova och nåltova. Kanske går det att spinna med också, men det bryr jag mig inte om för garner har jag så det räcker och blir över.

Lite av all min färgglada ull

Taggar:, ,