Vad ska jag nu hitta på?

Written by Gunilla11. Posted in Gunilla Hagusdotter Lindström

Idag har jag haft svårt att slita mig från TVn. Först Vasaloppsstarten, sedan SkidskytteVM där det var jaktstart både för de manliga och kvinnliga skyttarna. Det vill mycket till för att jag ska missa en tävling i skidskytte. Efter det kom sen Femmilen i Holmenkollen. Tänk att jag ska bli så trött i både armar och ben av att titta på TV!

Det här är sista dagen i min bloggvecka och jag måste säga att jag har trivts som fisken i vatten hela den här veckan. Det har varit jättekul att blogga och jag som nästan sa nej tack till erbjudandet. Nu hoppas jag bara att ni som läst också har haft någon glädje av något av det jag skrivit om.

När jag blev tillfrågad om jag ville blogga så blev jag rätt ställd, för jag hade aldrig bloggat förut och knappast läst någon blogg alls. Men jag bestämde mig rätt fort för att försöka för det är ju alltid kul att prova på något nytt. Det är det som livet går ut på tycker jag, att vidga sina vyer och det blir man aldrig för gammal för och om jag inte griper tag i de tillfällen som försöker flyga förbi så kanske jag aldrig får chansen igen och då är det ju försent.

 
Jaha, och vad ska jag göra nu då? Jo jag har två barnbarn varav en är en tuff liten tjej på 3 år som alldeles nyligen började vägra långbyxor. Det ska vara kjol eller klänning eller helst båda delarna samtidigt och hon älskar sånt som glittrar. Så nu  tänker jag sätta mig bland alla mina pärlor och glittrande stenar och se om jag kan göra något vackert åt henne. En kurs i smyckestillverkning kanske vore något för mig?

Lite pärlor

Men innan jag kör igång med något helt nytt så ska jag ta och uppdatera min hemsida. Det är nu flera år sedan som jag gjorde det och jag vet att det är näst intill en dödssynd att missa det. Hoppas att jag kommer ihåg alla html-taggarna, men det tror jag nog att jag gör, annars får jag väl plocka fram en lämplig bok och läsa på.

Ha det bra!

Min provdocka

Taggar:,