4 år senare – semester

Written by Mia. Posted in Mia Lindgren

Imorgon är det 4 år sedan Kravallslöjd startade. Det ska firas med semester!

Imorgon far jag och vännen Christine tillsammans med min nya bil Rut från Skövde mot Köpenhamn. Om några dagar fortsätter vi mot Österlen för att avsluta veckan i Säffle. Siktet imorgon är inställt på Louisianas brunch.

För att snabbt komma in i semestermood efter dagens jobb så startade vi med att vara turister i Skövde. Vi åt sen lunch i en park och hittade en nyöppnad Myrorna-butik – det räckte gott.

Jag funderade på att göra nån form av snabb sammanfattning av de gångna åren men struntar i det just nu. Det finns en massa artiklar att leta upp och läsa om man så vill, med sammanfattningar av första, andra och tredje året. Det är viktigt att titta både framåt, åt sidan och bakåt. Men den här veckan blir det nog inget av det senaste.

Tipsa gärna vad vi inte får missa för kulturella sevärdheter neråt Köpenhamn och Skåne.

Taggar: