Insikter om prioriteringar!

Written by Hanna. Posted in Hanna Haggren

Idag pratade jag med en kompis som kommenterade att jag verkade ha mycket att göra.

– Vaddå? Jag, mycket att göra?

Det verkade helt osannolikt (pratade han om mig??). Efter att ha konsulterat min almanacka och mejlbox började jag dock inse att helt osant vad det nog inte. Almanackan är fulltecknad varje helg tills midsommar och det dyker upp 5-6 mejl i inkorgen dagligen. Jag måste börja prioritera!

Stärkt av denna nya insikt har jag börjat fundera över vad som ska prioriteras bort. Tidigare har jag alltid valt bort att diska, baka eget bröd, städa och tvätta kläder.

Nytt kanske fokus ska ligga just där- på hemmafruns paradsysslor! Ska under helgen fundera på detta. Helt klart är i alla fall att slöjden ska få en särskild plats i min nya världsbild.