Nytt liv

Written by Marie11. Posted in Marie Dämbäck

Då var det gjort. En helt ny erfarenhet. Trevlig arbetsförmedlare men hatar att vara ”omhändertagen” av välfärdssystemet. Det ska inte bli långvarigt. Den 11:e är det infomöte. Den 14:e är det AF igen. Skit samma att resa till barnbarnen var planerat. Bara att gå dit. Då ska CV vara skrivet. Var fan är mina betyg??

Kvällen tillbringades i min älskade spinn-hörna. Jag har verkligen bestämt att detta intresse inte ska få breda ut sig över hela huset. Så detta är den plats jag har. Plus den gamla rocken på verandan. Plus fiberförrådet under trappan :) (förrådet är nämligen fullt av kartonger med garnkoner och stickmaskiner) Här är min Kromski Sonata. Ihopfällbar och ryggsäcksbärbar. LOVE it! Impulsköpte den på en spinn-kurs av en tjej som impulssålde den när hon blev förbannad på den. Hehe…i mina händer spinner hon som en katt.

 

Här sitter jag och lyssnar på böcker. Och facebookar. Och tänker. Just nu på detta då:

Vad gör man med alla spinnprover och alla småsnuttar som blir över? Jag stickar överdrag till mina sittkuddar. På denna finns det allra första jag spann för ca ett år sedan. Typ Lovikka-tjockt. Men redan försök nummer fyra och fem ser helt okej ut.

Alltså; Jag har blivit ganska mycket bättre sedan dess :) Men ännu återstår en bit innan jag kan bestämma hur resultatet ska bli redan innan jag sätter igång.

Och NU mot staden för ett mycket trevlig besök i en garnbutik och arbetsmöte med SiV-teamet. Att det blir en Stickfest är helt klart. Frågan är bara var? Två alternativ finns. Båda ligger på vackra öar :)

Taggar:, , ,