En hemmaflickas funderingar

Written by Hanna. Posted in Hanna Haggren

Sitter här i min ostädade lägenhet och tänker på hur jag ska prioritera min tid. Hade ju funderingar om att ägna mig åt hemmafru-arbete som städning, tvätt och dylika aktiviteter. Efter att under eftermiddagen hängt upp ostrukna gardiner (har inget strykjärn) och insett att jag inte har någon dammsugare har jag beslutat att skjuta upp hemmafruplanerna på obestämd tid.

Roligare är att ägna sig åt slöjd i alla dess former! Har nyligen administrationsslöjdat (besvarat slöjdrelaterade mejl) och ska nu i stället ut i naturen med täljkniv och trägaffel i högsta hugg. Ni vet det där frusna stycket trä jag rafsade fram ur frysen för någon vecka sedan…

Kan också varmt rekommendera att dansa allehanda folkdanser och att sjunga visor! Fantastiskt trevligt! Prövade det senast igår och för molokna hjärtan är det rena hälsokuren.

Hemmaflickans slutord lyder: Ta vara på det DU tycker är kul och det som gör DIG glad. Vad andra tycker eller vad som står i almanackan är en bisak…