Jag längtar redan efter sommaren och ändå så vill jag ha snö

Written by Mireille11. Posted in Mireille Edgren

Snön skulle lysa upp så bra. Jag älskar knirret och knarret av snön. Jag älskar när mina broddar poppar på isfläckarna. Broddar. Jag började med det förra vintern. Alldeles på tok för många år för sent.

Annars tänker jag redan på sommaren, hur jag ska njuta på någon ö vid havet och slippa all pollen. Hoppas jag. För inte en till sommar som den som var i år…

Jag tänker också på smycken av naturmaterial som nästan ser ut som om dom är ett med kroppen, som något som fastnat i håret av friska sommarvindar. Ljust. Vitt. Organiskt. Kanske börja smida i silver igen. Det är ett underbart material att ha mellan fingrarna. Att se sammanfogningen när lodet smälter in.

 

Idag såg jag ut såhär:

Klänningen har jag sytt av ett gammalt påslakan i riktigt fint och bevarat skick. Det fick jag av min kära vän Birgitta som även har målat den fina bilden på min pin/badge.

Taggar: