Tidig söndag morgon

Written by Mireille11. Posted in Mireille Edgren

Igår kom modellerna som ska vara med på min kollektionsplåtning i dag. Det är fyra mysiga och glada tjejkompisar som älskar mode. Vi hade provning av kläder och skor och allt satt perfekt! Dom var helt underbara! Nu ska vi alla iväg till fotostudion och möta upp med hårstylist, make-up-artist, inredningsstylisten och fotografen. Och så min eminenta assistent för dagen, Emma. Vi har dessutom med en liten minimodell, Alva 2 år! Jag fick nämligen ett ryck och sydde en miniversion av klänningarna.
Jag hoppas hinna blogga lite backstage idag innan min vecka på Kravallslöjd är över. Om inte så vill jag tacka för en jätterolig vecka här och önskar er lycka till i ert fortsatta skapande!
Följ mig gärna på www.i-min-garderob.blogspot.com

Om ni har Facebook så ’gilla’ min sida här: http://www.facebook.com/pages/I-min-garderob-Ateljé-Återanvänd/128874860512628

Taggar:,