Äntligen hemma!

Written by Nisse. Posted in Nisse Dahrén

Visst kan man tycka att man inte kan jobba som kabinpersonalen på SAS gör. Men att strejka just denna helg var väl riktigt risigt gjort av dom!

Jag skulle leda en slöjdklubbshandledarutbildning tillsammans med min kollega Anders Isgren uppe i Skellefteå nu i helgen. Behöver jag säga att resan inte gick som på räls…

6 timmar försenat landade vi på fel flygplats i fredags. Men trevliga kollegor och en bil tog oss till rätt destination. Hem var det roligare, då fick vi köra själva… Hyrbilen på Arlanda tog oss söderut i rasande farter och jag kunde äntligen krypa i sängs vid 4 tiden i natt.

9.jpg

Handledarutbildningen gick jättebra och vädret var minst lika bra.

Jag har gått och blivit smått förälskad i Skellefteå och Rismyrliden! Den lilla håla där vi under lördagen lärde ut hemligheterna med träd och hur man bearbetar dom slöjd. Resultatet från dagen vart 3 fin fina lyktor, eller berättarlyktor om man får vara petig.

8.jpg

Nu har jag inte tid att skriva mer för dagen. Jag har en feststång att slöjda klart innan helgen. Så nu kommer P3 Rockster dundra metal från dator högtalarna på kontoret och jag ska kliva in i rollen som kreativ. Bilder utlovas innan fredagen!