Tekannan tar form

Written by Marta12. Posted in Märta Hedvall

 

Tekannan är i det stora klar! Den är beskickad (putsad i botten), locket är fixat, örat är på plats och pipen är drejad och monterad. Pipen blev visserligen lite överdimensionerad men så får det vara. Jag har fått blodad tand och vill göra fler!

Tekannor måste vara bland de mest utseendemässigt variationsrika föremål som finns i våra hem. De finns i så många former och färger! Jag sökte på Internet för att få idéer på olika utformningar av tekannor och hittade bland annat dessa helt galna kannor!

Just nu önskar jag att jag hade en egen drejskiva här i lägenheten. Då skulle jag sitta dagarna i ända och dreja tekannor. Mitt kommande projekt får bli att göra en helt galen kanna! (Fast kanske inte fullt så galna som de här två…)

Taggar: