photosession.

Written by makeityourown12. Posted in makeityourown

Ibland frågar vi oss varför vi lägger ner sååååå mycket tid på att blogga. Vi syr själva av mönstret för att fota (som idag då vi hade photosession på Hannas altan) och lägger upp på bloggen. Vi gör sytips. Vi letar upp inspirationslänkar till andra sybloggar och modeskapare och vi anordnar sykvällar med vännerna.

Bloggen handlar inte om att vi ska få bekräftelse vad vi syr utan är till för att inspirera andra hur man på enkla sätt kan förändra ett och samma mönster. All vår lediga tid utanför våra heltidsstudier på Handelshögskolan och HDK försöker vi uppmuntra människor att de ska våga komma igång med att sy och inte förlamas av rädslan att göra fel.

Kanske är det att vi vill få andra att känna den där stoltheten man känner efter att ha lyckats sy sin egen tröja som är drivkraften med bloggandet. Kanske är det att vi själva saknar bra renodlade sybloggar. Eller kanske är det bara för att vi älskar att sy och har superkul ihop och tycker att andra också borde få ha så kul.

Idag har vi publicerat ett längre inlägg om att sy en enkel kjol, för vi syr ju inte bara tröjor.

> Se kjolinlägget på makeityourown.se

/Elin & Hanna

Taggar:,