varför syr du?

Written by makeityourown12. Posted in makeityourown

Sedan vi började stå med makeityourown på olika designmarknader har vi mött så många sysugna och en del väldigt syerfarna människor. Att sy sina egna kläder engagerar många och lika mycket som vi ger syinspiration får vi tillbaka. Det är nog det bästa med makeityourown.

Vi gillar allra bäst då vi får respons genom att någon skickar stolta bilder på det plagg hon har sytt. Men vi märker också hur många olika anledningar det finns till att vilja sy. En del vill sy för att skapa sin egen stil och kanske bli designer en dag medan en annan gör det av avslappningssyfte. Någon gör det av miljöaspekten och återanvänder mycket tyg och en annan gör det för att skapa kläder efter sin egen kroppsform.

Hoppas vi möts en dag och får prata syinspiration ihop.
Tack för oss den här veckan.

/Elin & Hanna, makeityourown

p.s följ oss gärna vidare på vår blogg www.makeityourown.se

Taggar:, , ,