Veckan är slut och sommaren har anlänt…

Written by Nisse. Posted in Nisse Dahrén

Under lördagen var det som om sommaren stod och pockade på uppmärksamhet. Alla växter är uppe och fåglarnas ungar har redan kastats ut ur sina bon.
sommaren för med sig en massa konstiga krav och måsten. Jag måste vara kreativ, jag måste skapa. Eller jag måste inte, men jag vill det så enormt mycket så det blir nästan som ett krav.

Helgen är redan slut och jag vet inte vart den har tagit vägen. Det är samma sak varje gång.
Tur nog så har jag min mobiltelefon… mobilkameran används flitigt och en liten tillbakablick på bilderna från en tid som flytt, får mig att minnas och se att det händer en massa saker kring mig. Så nu på söndagskvällen tittar jag i mobilen och hittar en massa bevis på aktivitet. Fester, konserter, lördags shopping, loppis fynd och morgonmys.

Helgen

Det enda min helgen ritigt saknat, är slöjd. En riktigt fet pinne och en vass kniv var nog just det min kropp hade behövt. Men det får vi ta en annan gång, som alltid.

Tiden har kommit då jag ska tacka för mig och överlämna stafettpinnen vidare.