Att nå ut

Written by Jeanette12. Posted in Jeanette Fagerström

Att nå ut genom mediabruset är en av de svåraste uppgifterna en företagare har att tampas med, man är ju fylld av sin egen idé och alltid lika säker på genomslag.

Tyvärr måste vi ställa in kvällens syjunta pga för få deltagare, men stickcafeét kan fortfarande hända, kanske. Jag tror jag skaffar lite lila mohair eller liknande och stickar mig ett par handledsvärmare eller en sjal, eller avslutar min dotters poncho kanske. Jag har ju ställt in mig på en stick/sykväll.  Tyvärr blir det väl så att största delen kommer att tas upp av mitt alltmer växande frilansuppdrag, men lite hinner jag nog sticka när jag kommer hem.

Det är ju faktiskt kreativt att designa arbetskläder med,  och inte lite så klurigt många gånger när man skall möta en eller flera Europeiska standarder i sin design.  Ramen man har att ”uttrycka sig” och sitt formspråk i, är väldigt snäv, tex i Hi-Vis kläder, som jag ritar nu. Hi-Vis är, för den oinvigde, Hi- Visibility kläder med reflexer på. Används tex  vid vägarbete, bangård och av renhållningarbetare samt av många andra.

Nog om det, simma lugnt, sticka rätt, eller avigt och ha det bra.

Over and out / Jeanette

Taggar: