FREDAG!

Written by VeronicaJ12. Posted in Veronica Johansson

Skönt att det är fredag då kan man vila upp sig, eller? Det kanske många tänker, men mina planer är att fortsätta med skapandet. Jag kommer absolut sova ut på morgonen, men annars blir det fullt upp. Jag ska göra accessoarer, men framför allt göra balklänning. Det blir att justera lite på en balklänning som jag har och även designa en ny. Ska iväg på ett par tillställningar framöver som kräver finare klädsel och jag älskar det, tycker verkligen det är roligt att klä upp mig, fixa hår och smink. Träffa människor, prata, dansa och ha kul helt enkelt. Vem gillar inte det?!

Klänningen som jag ska justera ser du på bild nedan. Bland annat ska jag byta ut en del i kjolen. En tråd har gått av på en av tygdelarna, har troligen fastnat i något. Byter jag ut den delen är den som ny igen. Ska även göra några små justeringar av överdelen.

Taggar:, ,