Om att misslyckas

Written by Clara12. Posted in Clara Falk

Igår skrev jag lite om att jag inte känt så många stickerskor eller andra slöjdare i verkligheten. Det har ofta varit tråkigt, men har fört med sig en positiv grej: det är aldrig någon som sagt till mig att något är svårt. Jag visste inte att det skulle vara svårt att sticka med två färger utan testade helt enkelt, och det var ju inte så svårt faktiskt. Samma sak med spetsstickning, tvåändsstickning, osv. Visst, vissa saker har blivit misslyckade, men det gör ju oftast ingenting.

Tyvärr har jag ingen bild på mitt första par flerfärgstickade vantar, ett par orange och rosarandiga akrylvantar som blev yttepyttesmå, stickade för kanske 10-12 år sedan.
Muddarna på bilden är ett pågående projekt, mönstret heter Spring roses och är gjort av Kamilla. Hon är faktiskt en av de personer jag lärt känna via internet!