Att göra måndag:

Written by AnnaS12. Posted in Anna Siivonen

Jag brukar skriva lappar eller maila till mig själv dagen innan vad jag skall göra. Måndagar är det mest på listan, då har det förhoppningsvis trillat in beställningar under helgen samt att jag fått ideer på nya saker jag vill tillverka. Nu trillade det precis in en beställning på två föremål på 117 $ och jag blir både glad och lite stressad. I dag skall jag bränna en ugn med bronsföremål, och jag borde bränna den så snart som möjligt för att jag har ett par kattörhängen som jag vill posta i dag. Men om jag skall få med de nya sakerna i ugnen måste jag tillverka dem och de måste torka i ett par timmar så då blir det bränning först i natt.

Listan:

 • Blogga Kravallslöjd
 • My silver halsband
 • Frida kahlo silver hand earrings
 • titan+silverörhängen doppa *ca 10 par
 • 20 min (minst) yoga
 • posta white bronze cat earrings, maila kund

Brons bränna+göra

Obrända brons- och kopparlera smycken

 • bronze cat earrings
 • bird claw gauged earrings
 • cat cufflinks (en av sakerna jag just fick beställning på)
 • Cat and bunny friends (den andra jag sålde i dag)
 • hallon hänge
 • stor lantern pendant
 • mellan lantern pendant
 • krympa bat cat örhänge

Mingel på nordic design collective (tror inte jag hinner, men i dag är det minimarknad där och kanske kan jag sälja något. Det är också alltid roligt att träffa andra som kämpar med att sälja hantverk)
Det här är sådant jag inte måste hinna i dag:

 • skulptera bulldog ballerina
 • white bronze större händer
 • göra white bronze cat earrings
 • tälja knytnäve till gauged earrings

tisdag: hämta smycken design torgen 16-1830,
onsdag: lämna ut smycken i Gruvan, liten chinese lantern, silver frida kahlo, silver My. Ringa kunderna
Maila drakonaria ang
bygga barbord i Gruvan

Taggar:, , , ,