Summering av dagen och kvällsjobb

Written by AnnaS12. Posted in Anna Siivonen

Det gick så där med dagens att göra lista, flera punkter följer med till tisdagens lista även fast jag jobbade så flitigt att jag inte hann med lunch. Jag fick två beställningar till och blev tvungen att skippa minimarknaden för att få dem färdigt.

Tand örhängen i vitbrons, jag sålde två par i dag. De var på framsidan av thefancy.com för någon vecka sedan och har blivit min nya storsäljare

Jag somnade när jag lade min dotter och har precis vaknat igen. Nu skall jag bänka mig framför tvn med något halvengagerande och skulptera klart silver hand örhängena och ett namnhalsband åt en My. Jag tog mig i alla fall tid att göra 20 minuter yoga samt hand strechning och det känner jag mig nöjd över. Det är så lätt att prioritera bort, men vissa dagar är det den enda träningen jag får och när jag gjort yogan känns ryggen både starkare och rörligare. Hand strechning är för att händerna skall funka i många många år. Det skrämmer mig att jag har ont i dem i bland efter monotona rörelser redan nu.

Taggar: