Förvirrad

Written by AnnaS12. Posted in Anna Siivonen

Tisdagen blir också annorlunda än jag tänkt mig. Jag fogar ihop My halsbandet och täljer klart på silver händerna på måndag kväll-natt och somnar först kl två. 

Jag blev i alla fall klar med silver hand örhängena.

Klockan tre väcker Lovisa mig och jag flyttar över till hennes säng. I morse skulle Staffan lämna på dagis men vaknar så sent att han inte hinner och jag får skippa den extra sov timman jag tänkte unna mig. Dagen börjar med frustration. Jag är förvirrad av trötthet. I natt köpte en kund samma par örhängen tre gånger vid olika klockslag och någon med ett annat namn kontaktade mig via gästboken 5 min efter sista köpet och skrev att hon hade problem att handla dessa örhängen. I förmiddags mailade jag med två olika mailadresser för att få klarhet hur många örhängen kunden ville ha, och om det möjligtvis var samma kund. Den jag mailade med hade inget minne av att försökt kontakta mig via gästboken, men mailadresserna gick till samma person. Det hjälper mig inte att andra är lika förvirrade som jag.

Taggar:,