Ensam

Written by AnnaS12. Posted in Anna Siivonen

I dag skall jag på jullunch med mitt gamla jobb. De flesta av dem där har jag inte sett sedan september då jag gick på tjänstledighet, nu har jag sagt upp mig så jag kommer inte gå tillbaka. Jag blir lite ledsen när jag tänker på att jag förmodligen helt kommer tappa kontakten med de allra flesta där. Mina arbetskompisar var den största orsaken att jag stannade där i åtta år. Nästan det enda som jag saknar i mitt liv som egenföretagare är sociala kontakter. Just nu kan jag inte se till att träffar vänner på kvällstid för då är det antingen beställningar som skall ordnas eller Lovisa som skall passas. Allra helst skulle jag vilja jobba i en kollektiv ateljé med butik och kanske en fik hörna. Så om du som läser detta håller till i Stockholm och är intresserad hör av dig :) Allra helst skulle jag vilja dela lokal med folk som gör något annat än jag men som kompletterar min verksamhet, kanske en klädskapare, så kan vi ordna gemensamma kund event.

Min enda arbetskollega nu för tiden

Taggar:,