Nya designs

Written by AnnaS12. Posted in Anna Siivonen

Här är några av de nya smyckes designs  jag gjort denna vecka.

Bull terrier örhängen i brons med kirurgiskt stål i örpeggarna

Bull terrier halsband

Bull terrier halsband, gjort i koppar

På etsy där jag säljer mest är det bra att ha många produkter för då har man fler chanser och sökord att bli hittad på. Det snabbaste sättet för mig att göra nya produkter är att göra varianter av något jag redan skulpterat. Så ofta gör jag så här, använder objektet jag skulpterar och gör nya smycken i olika storlek och form.

Gauged Claw earrings

Gauged claw earrings, brons med kirurgiskt stål

Det här är en helt ny typ av smycken för mig, örhängen för tretchade hål. Att göra en ny typ av smycken är också ett försök av mig att få fler kunder och hittas via fler sökningar på etsy.

Taggar:, ,