Varför?

Written by Anton Sjöström. Posted in Anton Sjöström

Välkommen till min vecka här på Kravallslöjd. Jag tänkte rivstarta veckan med att (försöka) bena ut varför jag gör det jag gör. I grund och botten är det en drivkraft och en tro på något, något som inte har skapats enbart för att säljas och något som inte kommer slängas så fort man målat om för att följa nästa inredningstrend. Jag är liksom Julia som bloggade förra veckan en av deltagarna i projektet Slöjdinkubator som anordnats av Nämnden För Hemslöjdsfrågor. Under hösten 2013 och nu i år har vi bland annat arbetat med att utforska vårat ”why” – den viktigaste faktorn i ett företag, och inte minst för en kreativ verksamhet. Jag skulle förmodligen kunna fortsätta med att berätta varför jag håller på med det jag gör bra länge till, men poängen är ju att det ska vara lätt att förstå, så jag får nöja mig så just nu. När veckan är över kan ni fortsätta hänga med mig på

www.antonsjostrom.com

där ni kan klicka er till min blog, annar kommer länken här http://johnanton.tumblr.com/

ni hittar mig också på instagram: johnantonsjostrom

 

kravall2 kravall3 kravall4 kravall5