Hur ett porträtt blir till

Written by Nathalie Sjögren. Posted in Nathalie Sjögren

http://wp.me/p2NbY6-et

På min andra blogg har jag beskrivit hur ett porträtt går till. Klicka på länken så kommer du till det inlägget. Jag hade tänkt lägga upp det direkt här i detta inlägget men det var svårt med alla bilder via mobilen (jag bloggar ofast via mobilen).

Jag kan passa på att förklara att jag fram till ganska nyligen hade två bloggar. Jag höll nämligen mitt skrivande isär från mitt nåltovande. Men jag tog mig en funderande och tänkte varför hålla dem isär när jag kan kombinera och omfamna dem båda. Det gör mig till en mer allsidig person. Eller?

Därför har jag numera bara en blogg och inte två. Den ”nya” eller uppdaterade bloggen är nathaliesjogren . Inlägget ovan är från den gamla bloggen. Alla de inläggen där finns även på den nya. :-)

Taggar:,